Select Page

Naša nekdanja dijakinja gradbene smeri, Ana Hekič Vidović, zelo komunikativna, uspešna, ustvarjalna in vsestransko aktivna mlada gradbenica, se je odzvala na šolsko vabilo na srečanje z dijaki in nas tako obiskala v četrtek, 7. decembra 2017, ob 11.45 v predavalnici.
V okviru kariernega usmerjanja »dijaki dijakom« je predala mladim poslušalcem svoje uporabne informacije, nasvete in izkušnje iz nekdanjih srednješolskih in sedanjih študentskih dni. V svoji slikoviti predstavitvi s programom Prezi je poudarila pomen mehkih veščin pri mladih, kar je poleg njihovega strokovnega znanja zaželena zmožnost pri študiju in v očeh delodajalcev. Mehke veščine so osebnostne značilnosti, ki jih pogosto povezujemo s čustveno inteligenco, saj predstavljajo sposobnost interakcije z okoljem. Prav to je tisto, kar ji je poleg predpisanih strokovnih vsebin nudila v času šolanja tudi naša šola, in je za to neizmerno hvaležna.
Ob koncu srečanja je odgovorila nekaterim dijakom na zastavljena vprašanja in prejela močan aplavz, izraz navdušenja poslušalcev.

Dostopnost